log homes | Servicii me="DESCRIPTION" content="case,lemn rotund,bustean," /> ">

Fundatii

Aceste constructii se pot monta

atat pe piloni, in cazul unor terenuri care au diferente mari de nivel, dar si pe fundatii commune,continue cu elevatii facute de proiectant dar de minim 50cm

Montaj Tamplarie

In timpul montaj Kit

se executa decuparile necesare montajului de usi si de ferestre, conform proiect, care le vom monta in etapa de executare al finisarilor, in functie de tipul de tamplarie proiectat.

Montare KIT

Datorita executiei si pregatirii

in fabrica, monarea unui kit se poate executa intrun timp relativ foarte scurt, de circa 3 pana la 5 zile, prinderea de fundatie se face prin elemente de fixare,

Instalatii Electrice

Montajul instalatiilor electrice

se face de echipa autorizata, deoarece aceste echipe nu sunt pregatite sa lucreze in lemn , noi executam traseele si gaurile de aparat.

Montaj Acoperis

Sarpanta

formata din capriori calculati special, impreuna cu astereala aferenta, intra in sarcina noastra, la cerere –contra cost montam si invelitoarea din tigla sau alte material.

Instalatii Sanitare

Instalatiile sanitare

se executa atat in timpul executarii fundatiei, dar mai ales in timpul executarii finisajelor, circuitele trecand prin canale special efecutate prin busteni, in timpul montajului
  •         Cu o experienta de peste 20 de ani in tehnologia log homes( case lemn rotund), constructii case lemn structura, constructii in tehnologie   log framme, ofer servicii de consultanta privind elaborarea proiectelor de arhitectura , rezistenta precum si a modului de executare al cabanelor, caselor de vacanta,caselor resedinta, pensiunilor, minihotelurilor/hotelurilor din lemn construite in tehnologiile log homes, structura tip american si log framme.

Echipa Monolit House Invest SRL

Negot Lucian
Manager General
Monolit House Invest SRL

Negot Lucian Manager General este cel ce a pornit proiectul acestei intreprinderi, cel care asigura contractile, solutiile tehnice si verifica tot timpul modul de executare.

Despa Ionut
Sef Fabricatie
Monolit House Invest SRL

Despa Ionut Sef Fabricatie, este cel care se ocupa cu executarea in fabrica, si montajul constructiilor din lemn masiv, si care supravegheaza personalul de executie.

Personalul nostru

Personalul nostru a invatat din tata in fiu sa iubeasca si sa respecte lemnul. Lemnul din care se executa aceste constructii, pentru noi este ca si un copil, pe care trebuie sa il modelam, asa cum doreste cel care se va bucura de el, in momentul in care va devenii o casa