">

11.05.2001. Am inceput productia la mobilierul pentru gradina

Zona de agreement intre casa si gradina este un spatiu care trebuie amenajat in functie de personalitatea si nevoile tale.

Pentru a veni in ajutorul tau, firma noastra executa la comanda si functie de necesitatile si dorintele clientului, diverse modele de foisoare, casute de gradina, pergole,terase si filigorii, jardinière pentru aranjamente florale, toate executate din lemn masiv . mobilier de gradina jardinière pentru aranjamente florale, toate executate din lemn masiv .

Foisoarele sunt locuri potrivite pentru a te relaxa, a lua masa, a primi invitati. Ele sunt realizate din lemn rotund din lemn de brad , se pot acoperi cu absolute orice se doreste .Tratarea lemnului se face cu lacuri si vopseluri ecologice pe baza de apa ce confera lemnului durabilitate si rezistenta in timp.

Pot fi dreptunghiulare, hexagonale, octogonale sau patrate.Sunt amplasate in zona gradini sau langa casa.Sunt structuri independente si deschise pe toate laturile. Case de gradina sunt realizate din lemn de rasinos , se pot folosi atat pentru relaxare in gradini , cat si ca spatiu de depozitare pentru unelte si scule folosite in gradina. Pergolele sunt elemente decorative ce se pot amplasa pentru a crea spatii placute, sau pot sa contureze prin amplasament intrarea casei sau evidentierea nei terase. Firma noastra executa pe comanda modele originale. si adaptate spatiului pentru care sunt concepute.Spatiul din preajma casei dumneavoastra poate fi o oaza de relaxare si un loc unde sa va bucurati de natura. Totul pentru a-ti petrece timpul liber confortabil in aer liber.

Noutati

09.10.2013. Livrarea, montarea si darea in folosinta a primului magazin de artizenat din Bran.

09.10.2013 Dupa 4 zile de la sosirea tirului in fabrica, putem spune ca suntem mandrii de primul nostru magazin de obiecte artizanale.Constructia, amplasamentul precum si produsele expuse in magazinul din zona Bran ne ofera o imagine ce ne face mandrii de realizarea noastra.

20.08.2013. Predarea la cheie a intregului camping francez Champagne

Dupa o perioada de peste doua luni de munca asidua , intr-o zona cu clima mult diferita de clima noastra si la temperaturi zilnice de peste 35 de grade, reusim sa trecem la operatiunea de strans sculele.In fata noastra sta mandrul si frumosul Camping Champagne

12.05.20123. Sosirea la destinatie a caravanei de tiruri cu continutul campingului .

Dupa patru zile de de drum sosim in amurgul serii la destinatie.Este o seara linistita si instelata.Maine incepem operatiunea de descarcare si montare.Ne asteapta o perioada lunga de munca departe de cei dragi, dar avem speranta ca la terminarea montajului vom avea o satisfactie bine meritata.

09.05.2013. Plecarea din fabrica a campingului Francez

09.05.2013 sosirea tirurilor pentru incarcarea campingului ce trebuie montat in zona Franceza Champagne