">

Despre noi

Munca noastra vorbeste de la sine si o sa construim cea mai buna casa posibila pentru Dvs., o casa de care veti fi mandri multi ani de acum incolo si in care va veti putea relaxa si odihnii, o casa ecologica, naturala si sigura .

In cadrul firmei noastre construim ficare casa cu grija alocandu-i indeajuns timp ca rezultatul sa fie cel asteptat. Negot Lucian, propietarul se implica personal participand la constructia fiecarei case , fiind asistat de muncitori talentati care au invatat cum sa construiasca aceste case de la taierea si decojirea copacilor pana la asamblarea bustenilor, fiecare parte a procesului de construiere fiind important iar personalul nostru se mandreste cu muncasa.Casele Monolit Log Homes simbolizeaza calitatea..

Disponibilitate, integritate si calitatea superioara a serviciilor sunt insusirile Monolit Log Homes. Suntem specializati in case din lemn masiv lucrat manual .Puteti utiliza o schita existenta sau va putem ajuta sa o realizati, fiecare casa Monolit Log Homes fiind diferita fata de cealalta. Impreuna cu arhitectii nostri, va putem construi casa, locul de vacanta sau de afaceri care reflecta cu adevarat gustul si stilul Dvs.

Firma noastra se afla in orasul Patarlagele, judetul Buzau pe drumul national 10 la 56 dekilometri de orasul Buzau si 100 kilometri de orasul Brasov. Va asteptam sa ne vizitati si sa vedeti cum se costruiesc aceste case deosebite.

Angajari : Compania noastra este interesata in permanenta de a gasi personal calificat pentru a ne ajuta la constructiile comandate atat in Romania cat si in Strainatate.Oferim locuri de munca in meseriile de : Instalator, Electrician, Fierar-betonist, muncitor necalificat, Drujbist si Tamplar.
                 Angajarile se fac numai prin intermediul partenerului nostru Human Service Resources, care are obligatia de a selecta, verifica si tria CV-urile dumneavoastra, noi ne avand personal specializat pentru aceasta activitate.
                Atat conditiile de angajare precum si judetele sau tarile unde cautam personal pentru realizarea lucrarilor contractate,vor fi afisate pe site-ul partenerului nostru de recrutare www.humanserviceresources.eu .

Ce este un camin perfect?

Raspunsul nostru este simplu:casa din lemn rotund masiv, si prelucrat numai manual.

De ce lemn?

In afara de aspectul special total diferit de obisnuitele case din beton si caramida, lemnul isi regleaza in mod natural climatul intern al spatiului de locuit, stabilizeaza umiditatea atmosferica, el detine astfel primul loc pe lista materialelor naturale termoizolante. Este nepoluant, are o structura deosebit de elastica. In plus, realizarea unei structuri din lemn masiv implica costuri cu30-40% mai mici in comparatie cu o structura de zidarie cu plansee din beton armat.

In imaginea alaturata puteti observa raportul grosime - izolatie termica la cele mai importante materiale de constructii in raport cu constructiile din busteni masivi de rasinoase.

Echipamentul nostru

Proiectului in fabrica, se executa doar manual, ajutati de motofierastraie fara a folosi alte utilaje.
Unde se pot construii?

Casele din lemn rotund se integreaza perfect in peisajul montan ,dar si in suburbiile inverzite ale marilor orase si nu numai, facandu-le sa fie cele mai potrivite pentru o casa de vacanta , pensiuni si de ce nu resedinta unde dumneavostra si familia va puteti bucura de caldura si senzatia de relaxare pentru care este binecunoscut lemnul. Casele executate in aceasta tehnologie sunt nu doar mult mai elegante decat casele deja banale din beton dar asigura un confort termic superior si au un grad sporit de stabilitate la cutremure.
In casa executata in tehnologie Log Homes, vara veti avea racoarea codrilor de brad, iar iarna, caldura degajata de lemn va micsora facturile .